Instructie

Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe Phonebook werkt:

1. Phonebook openen

Na het downloaden en openen van Phonebook - Contact manager kom je in het beginscherm. Als je al een account hebt, kies je voor "Log in". Als je nog geen account hebt. Kies je voor "Registreer". Hieronder kiezen we voor registreren.

​2. Toegang accepteren

Phonebook heeft toegang nodig tot je contacten, zodat gegevens automatisch kunnen worden geupdate. Communicatie met onze server is versleuteld en gegevens worden geanomiseerd verzonden. Toegang is vereist voor de werking van Phonebook.

​3. Telefoonnummer invullen

Phonebook gebruikt je mobiele nummer voor de registratie procedure. Hiermee weten we nu en straks zeker dat jij het bent. Tevens kunnen we hierdoor ook matches maken met andere gebruikers die je kent. Vul daarom hieronder je mobiele nummer in.

​4. Telefoonnummer verifieren

Via SMS verificatie verifieren we nu of jij je met het mobiele nummer wilt registreren dat ook echt van jou is. Als je een juist nummer invult, krijg je via SMS een code die je in het scherm moet invullen.

​5. Mijn Kaart bewerken

Dit is een belangrijke stap in het proces. De gegevens die je hier invult worden straks gedeeld met je connecties. Zorg er dus voor dat deze gegevens kloppen en volledig zijn. Uiteraard kun je gegevens straks nog aanpassen een aanvullen.

​6. Ingevulde Mijn Kaart

De eerste 4 velden (Voornaam, Achternaam, Organisatie en Rol) zijn vereiste velden om door te gaan. Om zoeken binnen onze applicatie duidelijker te maken, hebben wij gekozen voor deze velden. In combinatie met een foto weet je straks wie wie is. Druk nu op "Sla op".

​7. Het 'Thuis scherm'

Nu kom je in het Thuis scherm van Phonebook. Hierin zie je 3 bollen genaamd Pending invites, New Users, Phonebook Connections. Verder zie je je eigen profielfoto, een "settings" pictogram en een knop "Tell a friend". We klikken nu eerst op onze eigen foto om gegevens aan te vullen.

logophonebook.png

Link & Sync in a Blink

Phonebook is an Act2All BV product: KVK 69958009